e-Vitality

Over e-Vitality

Wij hebben een innovatief-, lifestyleplatform ontwikkeld

e-Vitality, is hét vitaliteitsplatform die professional en consument samen brengt.

De consument stelt een doel en kan beveiligd lifestyledata opslaan en beheren d.m.v Wearables (o.a. FitBit). De professional kan gericht een (standaard)behandelplan toewijzen. Een andere functionaliteit, voor de consument, is het bijhouden van het lifestyle dagboek. Ook bevat het platform voorlichtingsfilms, die aansluiten op jouw persoonlijke doel. Het platform stuurt jou in de goede richting om je doel te bereiken.

Wanneer je klachten ervaart of een zetje in de goede richting wil, kan er contact worden gezocht met een professional bij jou in de buurt.

De consument bepaalt of de professional inzicht mag in de lifestyledata. Wanneer de data gedeeld wordt, krijgt de zorgverlener een beter inzicht in de lifestyle van de cliënt en kan zo gerichter een behandelplan toewijzen.

De professional kan afspraken in de praktijk inplannen. Een beveiligde omgeving maakt contact via econsult tussen zorgverlener en cliënt mogelijk.

Wij werken samen met de juiste partners.

Door de samenwerking met aandeelhouder en big data specialist Target holding B.V. heeft e-Vitality toegang tot de grootste infrastructuur in Nederland op het gebied van beveiligde dataopslag en rekenkracht.

Stel je eens voor dat e-Vitality zo intelligent is dat het weet dat de herfst op komst is. Het platform is voorzien van een voorspellend algoritme wat ervoor zorgt dat het platform vroegtijdig inspeelt en je extra stimuleert om een herfstdip te voorkomen.

Onze Visie

Hoe kijken wij naar de wereld?

Bijna ieder mens is in staat invloed uit te oefenen op zijn gezondheid. Inzicht in eigen gedrag, houding en leefwijze is een eerste essentiële stap op weg naar een betere lifestyle en een vitaler leven. Daarna gaat het vooral om gedragsverandering en het nemen van verantwoordelijkheid voor de eigen gezondheid.

De zorg van de toekomst, vandaag.