e-Vitality

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik gebruikmaken van e-Vitality?

Probeer de demo van e-Vitality 

Weet je nog niet zeker of je e-Vitality wilt gebruiken, maar wil je al wel even kijken in het platform. Kijk op onze demopagina.

Je speelt in op de veranderde zorgbehoefte van patiënten

Iedereen regelt steeds meer zaken online. Dit heeft dus ook gevolgen voor de professionals in de zorg. Online behandeling betekent voor je patiënt gemak en vrijheid, en stimuleert hun zelfredzaamheid. Zakenmensen, vakantiegangers, druk bezette mensen en moeilijk ter been zijnde mensen die zelf de verantwoordelijkheid voor hun gezondheid willen nemen, zullen waarderen dat je online zorg aanbiedt.

Je denkt verder dan vandaag en wilt morgen ook een succesvolle praktijk hebben.
Met e-Vitality maakt ook jouw praktijk gebruik van de huidige technologische mogelijkheden. Bovendien zijn de cliënten waarschijnlijk al gewend om online informatie op te zoeken, vakanties te boeken, spullen te bestellen en online te communiceren.

Je loopt voorop in je vakgebied
Je wordt gezien als een praktijk die weet wat er mogelijk is en daar hoort online behandeling bij. Je ondersteunt en stimuleert de zelfredzaamheid van je patiënten en biedt hen een methode aan die ze meer eigen verantwoordelijkheid geeft. Met e-Vitality kunnen je cliënten direct hun vragen stellen. Die komen bij jouw binnen via e-mail. Ze hoeven dus niet te wachten tot een volgende afspraak in de praktijk.

Wat is e-Vitality?

Weet je nog niet zeker of je e-Vitality wilt gebruiken, maar wil je al wel even kijken in het platform. Kijk op onze demopagina.

e-Vitality, is hét vitaliteitsplatform die professional en consument samen brengt. De consument stelt een doel en kan beveiligd lifestyledata opslaan en beheren d.m.v Wearables. Aan de andere kant kan de professional(standaard) behandelplannen toewijzen.

Een van de  functionaliteiten is het bijhouden van je lifestyle dagboek en het platform bevat voorlichtingsfilms, die aansluiten op jouw persoonlijke doel. Het platform stuurt jou in de goede richting om je doel te bereiken.

Wanneer je klachten ervaart of een zetje in de goede richting wil, kan er contact worden gezocht met een professional bij jou in de buurt. e-Vitality is een faciliteert een combinatie van face-to-face en online contacten. De consument bepaalt of de professional inzicht mag in de lifestyledata. Wanneer de data gedeeld wordt, krijgt de professional een beter inzicht in de lifestyle van de cliënt en kan zo gerichter een behandelplan toewijzen. Daarnaast kan de professional ook afspraken in de praktijk inplannen. Een beveiligde omgeving maakt contact via econsult tussen professional en cliënt mogelijk.

Hoe werkt e-Vitality?

Weet je nog niet zeker of je e-Vitality wilt gebruiken, maar wil je al wel even kijken in het platform. Kijk op onze demopagina.

Wanneer je nieuw bent bij e-Vitality heb je een geldig e-mailadres nodig. Daarnaast dien je een wachtwoord intestellen en akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. De volgende stappen dien je doorlopen wanneer je een account wilt aanmaken:

 1. Ga naar www.e-vitality.nl,
 2. Klik op aanmelden (rechtsbovenin), of surf naar het dashboard,
 3. Vul je gegevens in,
 4. Check je mailbox, je ontvangt een mailtje van e-Vitality met een URL om je account te bevestigen.

Wanneer je al geregistreerd bent bij e-Vitality dien je de volgende stappen te doorlopen:

 1. Ga naar het dashboard,
 2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in,
 3. Je komt op het dashboard,
  1. Als professional kan je (standaard) behandelplannen toewijzen, zelf behandelplannen maken met eigen content, contact hebben met je cliënten via de beveiligde econsult omgeving, nieuwe cliënten toevoegen, dagboeken lezen van je cliënten of je profiel aanpassen.
  2. Als consument kan je zelf een lifestyle doel stellen. Om je doel te bereiken voorziet e-Vitality je van informatie en filmpjes. Wanneer je Wearables wilt koppelen, kan je nog gerichter te werk gaan. Wanneer je klachten ervaart of een zetje in de goede richting wil, kan je contact zoeken met een professional.
Wat kost e-Vitality?

Tot 1 mei 2017 kunnen therapeuten, die voor 1 september 2016 geregistreerd waren bij Mijn Fysio Online of Oefentherapeut-online, gratis gebruik maken van het nieuwe e-Vitality platfom (t.w.v. €59,70,- per therapeut).

Het platform wordt doorontwikkeld en ook beschikbaar gesteld voor andere professionals.

 

Wat moet ik doen als mijn professional niet aan de verwachtingen voldoet?

e-Vitality streeft ernaar om de kwaliteit te verbeteren. Wij werken graag samen met professionals op een hoog niveau.

Wanneer de behandeling niet voldeed aan je verwachtingen, laat het ons weten door een mail te sturen naar: info@e-vitality.nl .

Hoe kom ik in contact met een professional?

Wanneer je graag geholpen wilt worden door een professional, kun je een professional vinden op e-mailadres en een aanvraag indienen.

Wanneer je nog niet zeker weet of dit de juiste professional is, die jou kan helpen, kan je ook een chat of bericht sturen naar de professional.

 

Hoe wijs ik een behandelplan toe?

Het sturen van een behandelplan gaat als volgt:

 1. Ga naar het dashboard,
 2. Log in met je geregistreerde e-mailadres en wachtwoord,
 3. Wanneer je ingelogd bent en klik in het menu op behandelplannen,
 4. Kies een standaard behandelplan of maak een nieuw behandelplan. Wanneer je een nieuw behandelplan maakt, dien je eerst je bibliotheek te vullen met de gewenste content voor in het behandelplan,
 5. Vul vervolgens je behandelplan en
 6. Klik op toewijzen cliënt.
Wat is een behandelplan?

Wanneer je in contact staat met je cliënt(en), kan je een behandelplan toewijzen. De zorgverlener kan standaard behandelplannen, gevuld met standaard protocollen om een specifieke klacht op te lossen, toewijzen aan de cliënten.

Daarnaast kan de zorgverlener zelf een behandelplan samenstellen. Eigen documenten met tekst en/of filmpjes kunnen toegevoegd worden in de bibliotheek om het plan vervolgens te vullen met deze eigen content uit de bibliotheek en toe te wijzen aan de client. Ook is het mogelijk om een plan te kopiëren of te dupliceren.

Mijn vraag staat er niet tussen wat moet ik doen?

Wanneer je vraag er niet tussenstaat, kan je de vraag mailen naar info@e-vitality.nl.

De zorg van de toekomst, vandaag.